Congrestool

Bekijk een impressie van de tool 

 

Congrestool  Receptie

De plek in de tool waar je start met de dag en altijd naar terug kunt. Hier is het programma van de dag te zien en kun je live zien welke activiteiten bezig zijn. Rechts zie je een chat, hier kun je algemene vragen stellen of opmerkingen maken. Bij ´bezoekers´ zie je alle aanwezigen. Je kunt een privéchat of videocall beginnen.

Congrestool  hoofdpodium

Op dit digitale podium kun je luisteren naar de keynotesprekers. Je video en audio worden hier niet gedeeld. Je kunt wel vragen stellen en opmerkingen plaatsen in de chat. 

Congrestool  sessies

Kies zelf welke sessies je wilt volgen. Je kunt ervoor kiezen om audio en video te delen, zodat je kunt communiceren met de spreker en andere bezoekers. De spreker kan ervoor kiezen om je aan het eind van de sessie toe te laten, zodat eerst de presentatie gegeven kan worden. Je kunt ook zonder audio en video deelnemen. Vragen kun je stellen in de chat van de sessie. 

Congrestool  Netwerken

Dit is heel leuk én spannend. Je wordt willekeurig gematcht aan een andere bezoeker. In maximaal 3 minuten kun je kennismaken. Als je beide op ´Connect´ klikt, wissel je je digitale visitekaartje uit en kun je later met elkaar in contact komen. Zo breid je je netwerk super snel uit. 

Congrestool  Informatiemarkt

Ga in gesprek met de partners en bekijk hun producten en/of diensten. Ze gaan graag met je in gesprek. Stel je vragen en wissel contactgegevens op een gemakkelijke manier uit. 

Meld je gratis aan 

Terug naar boven