nationaal Hub congres 2021

Inclusief Zero Emissie Conferentie25 november 2021

    Zet vast in je agenda

Nationaal Hub Congres

Hub’s zijn de talk of the town. Ze lijken de Haarlemmerolie voor veel uitdagingen waar we de komende jaren voor staan, zoals bereikbaarheid, klimaat, leefbaarheid, logistiek en meer. Maar hoe ver zijn we? Van welke initiatieven kunnen we leren? Waar kunnen we versnellen? Waar is afstemming nodig tussen lokale, regionale en landelijke initiatieven? En tussen mobiliteits-, logistieke en energievraagstukken? Dit en meer komt aan bod op de tweede editie van het Nationaal Hub Congres.

Inclusief ZE Conferentie 2021 
Op 25 november bespreken we ook de stand van zaken rond zero emissie vervoer (bussen, stadslogistiek en meer). En vullen daarmee, na 2019 en 2020, de derde editie in van de ZE Conferentie in 

Veel ZE-onderwerpen komen via het Nationaal HUB Congres op het programma. En samen met de Adviesraad maken we waar nodig het ZE-programma compleet. Als deelnemer kunt u vervolgens uw programma op maat samen stellen uit de pijlers: energiehubs, mobiliteitshubs, logistieke hubs en ZE. 

Verbinden en verdiepen
We zorgen tijdens het congres voor verbinding dwars door alle sectoren, lagen en functies heen. We geven het podium aan inspirerende nieuwe inzichten én ontmoeten (on)bekende vakgenoten.Naast het verbinden van mensen en ideeën om samen Hub oplossingen een impuls te geven, gaan we ook de diepte in op de drie belangrijke Hub thema’s van dit moment:

  • Energiehubs
  • (Stads)logistieke hubs
  • Mobiliteitshubs
  • Zero Emissie

Aan de concrete invulling van het programma wordt hard gewerkt.

Voor wie?
Het Nationaal Hub Congres is dé plek waar bestuurders, beleidsmakers, projectleiders, innovatoren, adviseurs vanuit de domeinen (stads)logistiek, energie en mobiliteit elkaar ontmoeten, informeren en inspireren. Markt, onderwijs en overheid vinden de verbinding.

Live (als het kan) bij een gastheer
We zien je graag op 25 november. Om samen met vakgenoten uit de wereld van mobiliteit, stadslogistiek en energie het denken en doen over hub’s een stap verder te brengen. We doen dat bij voorkeur live. En zijn in gesprek met een gastheer om dat mede mogelijk te maken. Zelf belangstelling voor het gastheerschap? Stuur een mail naar geert@acquirepublishing.nl.

Aanmelden
We gaan dus als het kan graag live met elkaar in gesprek. Binnenkort hakken we de knoop door. En bepalen op basis daarvan het deelnametarief. Zet dus vast 25 november in je agenda en geef je op voor de interesselijst. We sturen je dan een mail zodra we meer informatie hebben en je je kunt aanmelden.

Zet mij op de interesselijst

Partners


Interesse in partner worden? 

Het HUB congres 2021 en de andere Zero Emissie activiteiten van Acquire Publishing worden gerealiseerd in samenwerking met onderstaande partners. Wil je zelf een innovatie presenteren? Wil je een stand in op het Innovatieplein? Stuur een email naar Wilfred Westerhof (wwesterhof@acquirepublishing.nl) en informeer naar de partnermogelijkheden.

Het Nationaal HUB Congres 2021 is een initiatief van Biind, hét integrale platform voor de fysieke leefomgeving van Acquire Publishing.

INFORMATIE AANVRAGEN

Terug naar boven